Venne besøk 💞

Jammen ble det en liten tur ut i går kveld med doningen. Jeg, min mann og lille Alvin malteser (som også kan følges på Instagram, søk opp Alvinmalteser så finner du han om du vil 🐶)

Var på et lite vennebesøk borti gata her, er ikke så ofte vi gjør det så det var kjempe kos å skravle litt med andre å være på besøk hos noen isammen 💞Pluss at hunden vår fikk seg en fin liten kveldstur også.

Kjekt å avlaste litt med doningen når man skal ut litt sånn på kvelden så sparer man energi å krefter til andre ting. Å kroppen holder seg i ro så man ikke ødelegger for nattesøvn som ofte kan skje om man er litt aktiv før sengetid å kroppen ikke greier å lande igjen på timesvis 😜 er mange forhåndsregler man må ta når man har ME om man skal unngå en symptom forverring i ettertid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits