Ute i dag 💞

Etter noen hviledager siden mandag med medisinsk yoga ble det en liten tur ut i dag på torsdag med lille Alvin malteser 🐶 som du også kan følge på instagram( søk på Alvinmalteser )

Kroppen har brukt noen dager på å jobbe med litt brukte muskler/melkesyre etter puste øvelser på matte. Men kroppen har samtidig kjentes roligere å bedre på noen måter likevel. Kanskje er dette noe jeg kan mestre om jeg gjør ting i mitt tempo å på min måte.

Vi er så heldige å har en flott plass noen minutter unna med bil. Som vi kan gå noen hundre meter på sti i skogen på gode dager som denne. Plassen ligger i sentrum av bygda å har fått navnet øyane.

Setter utrolig pris på dagene jeg slipper å ta med rullestolen ut på tur.

Det var nydelige høstfarger på løvet i stien nå, fantastisk.

Fin opplevelse å gå i marka.

Da er det mye lettere å legge seg i sofa kroken å hvile seg igjen også når man føler man har vært litt ute å i litt aktivitet.

I forhold til alle de dagene man ikke har overskudd til noe man har lyst til å gjøre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits