Medisinsk yoga

Info hentet fra :http://dypindrero.no/medisinsk-yoga/hva-er-medisinsk-yoga/

Hva er Medisinsk Yoga?

 

I vår hverdag kan vi hele tiden være utsatt for stress og påkjenninger, og vi skal ofte være ?på? hele dagen. Med Medisinsk Yoga kan du redusere effektene av stress i kropp og sinn, finne pusterom og dyp avspenning, og stimulere kroppens selvhelbredende evne.

 

Medisinsk Yoga er en terapeutisk yogaform som har opprinnelse i den urgamle Kundaliniyogaen. Yogaformen utføres mykt, rolig og bevisst. Det er et ?mindfullt? verktøy som kombinerer enkle øvelser med puste- og konsentrasjonsteknikker. Øvelsene kan gjøres sittende på stol, og kan tilpasses deg og dine forutsetning.

Her kan du se eksempler på øvelser fra Medisinsk Yoga: (les videre under)

MediYogaMediYoga

Medisinsk Yoga er satt sammen for å kunne skape dyp balanse i deg kroppslig, mentalt og emosjonelt. Et grunnleggende element er at sykdom og uhelse er symptomer på underliggende ubalanser. Medisinsk yoga brukes med gode resultater ved en lang rekke helseproblemer, og like fullt for å forebygge sykdom og fremme helsa.

Medisinsk yoga eller Mediyoga er utviklet på MediYoga Institutet (IMY) i Stockholm i samarbeid med store svenske bedrifter og flere av Sveriges største sykehus. Medisinsk Yoga er basert på vitenskapelig forskning, og på IMYs erfaring med rehabilitering av titusener av ansatte i svenske bedrifter.

 

Hva ønsker du deg? Dyp indre ro? Mer energi og overskudd? Indre balanse?

Eller kanskje bedre søvn? Bedre konsentrasjon? Større motstandskraft? Bedre helse? Selvinnsikt? Tålmodighet? Myk muskulatur? Smertelette? Selvomsorg? Nærvær i eget liv? Godt humør?

Det er virkelig med stor glede og stolthet at jeg kan lære deg et verktøy som kan gi deg dyp indre ro og alt som følger med! 🙂

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits