Medisinsk yoga

Det er nå to dager siden jeg var ute en liten tur i bygda på lørdag, men kroppen kjennes fin ut så jeg tenker å bli med naboen ut i dag,

Tenk at jeg for første gang  på mange år har dristet meg til å bli med på noe sosialt utenfor hjemmet som jeg hadde veldig lyst til. 

Ei flott dame har startet med medisinsk yoga rett borti gaten her, ikke så mange folk i slengen nå å rolige behagelige omgivelser. 

Jeg er ikke sterk nok til å trene kroppen hardt med tunge løft eller øvelser, men tenkte at avspenningen i yogaen måtte gjøre min kropp godt.

Jeg ble liggende mesteparten av tiden på gulvet med ansiktsmasken på å lyttet til en behagelig lav stemme i rommet. Jeg hvilte med ørepropper når de andre pustet seg igjennom musikken med myke fine øvelser. Å noen gjorde jeg på min måte liggende på gulvet for å ikke provosere kroppen for mye første gangen.

 

Jeg er stolt over at jeg greide å fokusere på meg og min kropp å ikke følge de andre ved siden av, det var godt å være trygg på selv selv for første gang på mange år.

Støydempende ørepropper fra hjelpemiddelsentralen er supert, musikken blir veldig dempet nesten borte men jeg kunne høre stemmen til yoga instruktøren litt. Fint å kunne begrense inntrykkene litt å kjenne litt på nye ting å prøve seg frem i eget tempo.

Skal komme med et litt mere utfyllende innlegg om medisinsk yoga etterhvert.

Nå har det blitt hvile i sofaen resten av kvelden å håper på en god natt i en rolig avslappet kropp.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits