Høst marked i Tinn Austbygd i går

Da har det vært noen rolige hvile dager etter de to timene på syklubb på onsdag, for å vente på reaksjon til kroppen om aktiviteten ble til overbelastning eller om den greide å komme seg igjen etterpå. Lærte av en Me spesialist at man ofte får smellen innen 78 timer etter en aktivitet. At det derfor kan være lurt å hvile seg noen dager etter, så kan man unngå de største smellene å få færre symptomer å ikke bli liggende syk like lenge fordi man har gjort egentlig mere enn det kroppen er klar for, så greier den ikke å restituere seg igjen for det er gått både dager, måneder eller år om man er riktig uheldig.

På lørdagen kjentes det ut som jeg var tilbake der jeg var før syklubb så da ble den en fin liten tur ut i bygda vår på årets høst marked.

Var noen år siden jeg hadde vært der nå så det var kjempe koselig. Vi tok med den sammenleggbare doningen så jeg slapp å stå å gå så mye. For å avlaste kroppen litt etter siste smellen i sommer. Så kunne jeg være med mye lengre også enn om jeg hadde stått å gått istedenfor å bruke hjelpemiddler.

Vår lille fine Malteser Alvin var også med selvfølgelig :) Han finner dere også på instagram under navnet alvinmalteser følg han gjerne der kommer det mye flotte tur bilder fra min mann og meg med hunden vår.

På høstmarkedet i Tinn Austbygd er det mange lokale selgere som kommer med mye godt i bodene sine. I år kjøpe vi litt finger salt, eplejuice,honning og Eld huset stod med vedfyrt ovn å stekte spelt pizza, som jeg var så heldig å fikk smake på av en god venn på markedet.

Nå blir det igjen noen rolige dager men heldigvis ikke i sengen men på sofaen i stua ser det ut til. Da er jeg godt fornøyd så ses vi igjen om noen dager.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits