Sy klubb i går

Hadde noen år hvor jeg ikke kunne delta på syklubben pga. alvorlig Me, jeg greide ikke flere folk på en gang, heller ikke lyset å lydene i rommet. Konsentrasjonen funket ikke heller, så jeg ble bare sliten å greide ikke skjønne å ta innover meg hva folk sa. Å i lange perioder var jeg heller ikke ute av sengen/huset.

Siste månedene har jeg vært tilstede men uten håndarbeide bare for å delta sosialt, å fått kjøre med noen andre til og fra. 

I går trappet jeg opp aktiviteten med å kjøre selv å ha med en passasjer, det gikk kjempe fint. Deilig å være i form til å ut å kjøre litt korte bilturer igjen å være med venner iblant.

Fikk lov å ta bilde av dekket bord til syklubb gjestene i går. Nydelige kaker, i et ellers godt selskap av tre andre damer. I fantastiske omgivelser.

Her har jeg fått en god plass i sofa kroken med flott utsikt mot skogen. Kan man bedre ha det enn når man kan kjenne litt på følelsene av å leve litt.

Men, det er alltid et men her i gården. Selv om jeg er bedre nå så skjer noe med kroppen etter en slik aktivitet. Når jeg er ute på kvelden eller gjør en aktivitet her hjemme så kan dt virke som kroppen ikke greier å gire seg ned igjen, om dere skjønner. Kanskje er det dette de kaller for "adrenalinrush" hos ME pasienter. Ikke vet jeg noe skjer iallefall så søvnen uteblir, til og med med sovetablett innabords. 

Så nar man først faller til ro etter mange timer hvile blir det litt urolig søvn. Men fikk tatt igjen litt på morgen i dag, så det var flott å gjorde godt før en ny dag.

klokken er snart slagen halv ett å jeg har kommet meg opp på sofaen å skal nyte en godt blandet næringsdrikk i ro å fred.

Blir noen rolige dager nå etter en litt stor aktivitet som denne, for å forsikre meg om at jeg ikke går på en smell, som jeg kaller det. 

GOD HELG til alle dere der ute med ønsker om en fin dag for dere alle. 

2 kommentarer

mary sjøblom

14.09.2017 kl.12:36

Håper du får en god dag Hilde, deilig å komme seg litt ut, men skjønner det koster ,og det er synd ,,

Allikevel er det verdt det,om du klarer å "hente"deg inn før du går på en smell <3

Og jeg tenker på alt vi andre tar som en selvfølge i hverdagen, heldigvis er jeg takknemlig for det :)

klem fra meg

16.09.2017 kl.11:23

Tusen takk for det tante. Nå har jeg ligget i seng/sofa å tatt det helt rolig. Å selv om jeg kan bli kjempe syk plutselig. Kommer jeg meg fortere enn før å det er jeg veldig takknemlig for 💞

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits