Sunne rundstykker

Da var jeg omsider asjur med bloggen etter å ikke ha blogget på noen år pga. Me sykdom.Har lagt ut litt bruddstykker fra årene som har gått med til sykdom å Me studien på Notodden. Men blir mye om jeg skal få med alle oppturer og nedturer. 

Så nå skal jeg prøve å oppdatere bloggen etterhvert som dagene går. Kan ikke lov at det kommer innlegg hele tiden de får tiden vise tar det som det passer, men moro å våre tilbake på nett igjen.

Her kommer da gårsdagens gladnyhet.

http://www.villavonkrogh.com/2017/08/10/sunne-rundstykker-med-tomat-og-oliven/

Fikk linken til disse lettvinte rundstykkene av en god venn. Nå som formen har snudd nok en gang å stabilisert seg litt igjen er det flott å kunne bruke kreftene på å lage mat som magen min tåler bedre enn ferdig mat. 

Er så glad i å lage mat å nyter å være litt tilstede på kjøkkenet vårt igjen. 

Disse rundstykkene er det ikke hvetemel å ikke gjær i å skal ikke stå til heving så de var kjempe enkle å raske å få til. Å flott for de med cøliaki som da kan bruke glutenfrie havregryn å lage disse enkle rundstykkene.

Jeg droppet tomat å oliven denne gangen for å safe litt i forhold til magen. Men kanskje jeg prøver det en annen gang.

Sunne rundstykker med tomat og oliven

34SHARES

SHARE ON:FACEBOOKTWITTERLINKEDINPINTEREST

God kveld!

Noen som er klare for noen sunne rundstykker? Jeg baker ofte brød eller rundstykker med havregryn, egg og cottage cheese. Metter godt er er sunt! I disse så hadde jeg tørka tomater og oliven i tillegg for å få litt mer smak i de, men velger dere helt selv om dere vil eller ei.

Igredienser:

  • 6 mellomstore, eller 5 store egg
  • 500 cottage cheese
  • 500 lettkokte havregryn
  • 1 ts salt
  • 1 ss bakepulver
  • tørka tomater, oliven

Miks cottage cheese og egg til en glatt røre. Tilsett bakepulver og salt i havregrynen, bland. Rlør inn egg/cottage cheese blandingen i grynene. Finhakk oliven og tomater, bland dette i røren.

Stekes på 200 grader i 20 minutter.

Én kommentar

Lilli

13.09.2017 kl.16:55

Det så godt ut (:

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits