Me syk og oppbluss med bekken reservoar betennelse

Formen har ikke vært helt på topp siden sommeren, å i august føltes kroppen helt ødelagt igjen. Jeg fikk hjemmesykepleie å koplet på intravenøst men ble liggende mye av september egentlig.

Må si det er lenge siden jeg har fått en så stor smell om jeg kan kalle det for det. Hele kroppen verker, øynene er bare vonde å klør når de er oppe, å jeg er totalt utmattet og kjempe kvalm. Å ikke nok med det så renner jeg på do hele døgnet.

Det er vondt å være oppe på beina, å det er vondt å ligge i sengen, da kom tårene hvorfor hadde jeg unnet meg å gjøre de aktivitetene i sommer nå som jeg hadde det så bra her hjemme. Men slik er vi jo skrudd sammen at når kroppen endelig vil å kan gjøre noe så vil vi så gjerne. Å når man har det litt bedre kjennes aktiviteten kanskje ok ut, men så kommer smellen seinere. Å man tenker hva har jeg gjort nå ? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits