12.09.2017

Sommeren 2017 

Sommeren har vært fin for meg i år siden sykdommen har vært roligere å jeg har kunnet vært mer oppe å blitt med på litt turer med familien i nærmiljøet å en litt lengre tur på ferie på min mors hytte.

Bildet under er vi i Gol på hytta til min mor, å tok oss en liten kafe tur nedi sentrum en dag etter litt hvile på hytta etter kjøreturen bort.

Her har jeg kjøkkentjeneste på hytta men uten hjelpemidler som avlastningstolen min på kjøkkenet blir det mange pauser under oppvasken.

Men mor å kunne bidra litt imens de andre gjør litt ute.

Jeg har også vært heldig å kunne være med mannen min å hunden vår ut i skogen etter sopp to ganger denne høsten. En gang på egne bein å en gang etter sjogsbilvei med doningen min.

Jeg har også kunnet nyte det å ligge i utesofaen vår på verandaen i lysthuset vårt. Istedenfor å ligge inne alene pga sollyset om sommeren å ellers dårlig form. Det gjør virkelig noe med dagen å livet når man greier å delta litt her hjemme igjen, å være oppe når vi har besøk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits