Opptrening etter år med alvorlig Me

Våren 2017

Nå har fysioterapeuten min fulgt meg i noen år helt siden jeg bare lå i sengen hele dagen. Jeg begynte med små bevegelser å lett massasje her hjemme første året etter jeg hadde ligget så mye. Så var det litt prøving og feiling med små micro øvelser hjemme. Å etter hvert greide jeg å komme bort i lokalene til fysioterapeuten med rullestolen/ doningen eller bilen min. 

Det tok tid for musklaturen å bygge seg opp igjen til å bli så sterk at jeg kunne sitte oppe uten støtte, Å på slutten av vinteren og våren kunne jeg gå små turer på gode dager med støtte korsett.

Som jeg ble anbefalt å kjøpe meg på apoteket. Faktisk fikk jrg mindre smerter etter de korte turene når jeg brukte korsettet så det er til stor nytte å gjør at jeg greier å gå litt oftere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits