Fantastisk vinteren 2017

Vinteren 2017

Må være den beste vinteren jeg har hatt på mange år, med fine doning turer ute med mannen min og hunden min Alvin.

De bedre periodene er lengre enn før, å de dårlige periodene er blitt kortere enn før.

Legger ved litt bilder fra begge deler siden jeg har litt forsinkelser på bloggingen noen år blir det for mye å legge ut så mange forskjellige innlegg.

Her er vi ute på formiddagen en tur til Sandviken camping i bygda der jeg bor.

Her er vi ute å rusler uten rullestol 50 meter nedenfor huset vårt på den fine båthavna. Ufattelig deilig å kunne bytte på litt med rullestol å gå litt på egne bein igjen.

Bildet under er vinteren på hell, å jeg er ute ved Tinnsjøen nedenfor huset vårt en liten tur med mannen min å lille Alvin. Denne dagen ble det til fots igjen. Gleden er like stor hver dag jeg slipper hjelpemidler.

Å så var det også de dagene hvor sengen var best igjen å Me symptomene slo meg ut igjen. Å infeksjoner i mage tarm. Men enda kommer jeg meg fortere enn før. Før gikk det flere måneder mellom hver gang jrg stod opp igjen å nå går det uker istedenfor. Men de vonde dagene er like vonde som før når de først står på.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits