Rituximab studien

April 2015 Rituximab studien er i full gang ved Notodden Sykehus. Første tre mnd. ble jeg enda dårligere enn jeg hadde vært å måtte mørklegge rommet vårt å teipe igjen for lyset utenfra. Jeg fikk forverringer av alle ME symptomer å mange infeksjoner å måtte hele tiden på pencelin.

Men etter 3 mnd. begynte det sakte men sikkert å skje noe positivt i kroppen min, De verste infeksjonene i urinveier å mage/tarm begynte å avta.

Jeg kunne fjerne plasten på vinduene å kjenne litt på lyset i korte perioder. Men var fortsatt sengeliggende. 

Jeg vet jo heller ikke om jeg tilhører placebo gruppen elller den gruppen som får medisiner, men glad for den lille bedringen likevel.

PÅ 2 infusjon med rituximab 6 mnd. uti studien fikk jeg  hilse jeg på pleiere å legen for første gang å snakket litt med de. Selv om jeg fortsatt var vldig dårlig å turene til sykehuset forverret situasjon. Så greier jeg nå å hente meg litt inn igjen til neste runde.   

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits