Ny forsyning

11 februar 2014Da kom ny forsyning med næringsdrikker fra apoteket i dag. Fint å ha litt å styrke seg på. Selv om væskepåfyll hjalp veldig kjenner jeg at kroppen er satt langt tilbake igjen i forhold til hvor mye aktiviteter jeg kan ha før jeg må hvile. Føler meg egentlig "friskest" når jeg ligger å hviler, så blir ikke noe særlig turer ut av huset enda hvis jeg ikke må til lege etc. Men gleder meg veldig til å komme i gang med fast intravenøst væske, det gjør det nok lettere for meg å bli sterkere igjen.

Kommer sterkere tilbake med bloggen men nå trenger jeg hvile.

Ha en fin uke :) 

 

2 kommentarer

Ellen S Grønlund

11.02.2014 kl.20:14

Så godt at du får i deg litt ekstra næring av de, det hjelper godt på for en kroppe som er nede. ønsker deg en fin uke :)

14.02.2014 kl.16:14

Tusen takk for det Ellen. startet opp med kortison å pencelin denne uka for betennelse i reservoaret, så nå blir det nok litt bedre.

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits