Formen er stigende

7 februar 2014

 

Så ufattelig deilig å kjenne at kroppen begynner å funke litt igjen etter mye hvile, pencelin kur og væskepåfyll. Etter nesten fire uker i seng og sofa uten krefter til å stelle seg skikkelig har jeg i dag tatt meg en lang dusj å krøllet håret, sminket meg litt. Det gjør utrolig godt å kjenne at man kan ligge på sofaen å føle seg friskere enn på flere uker.Selv om det fortsatt blir mange timer i senga og på sofaen, å kroppen blir fort vissen er den verste sykdomsfølelsen borte igjen.

I natt klarte jeg nesten ikke ligge fordi jeg har ligget så mye siste ukene at kroppen verker å det gjør vondt å ligge. Så nå gjelder det bare å gå stille i dørene en stund til å trappe opp litt aktiviteter hjemme etter hvert. Å utrolig godt å få tilbake hjemme hjelpen i huset igjen, å ny doning i garasjen.Å når fast væske behandling går i boks blir nok ting litt enklere for meg fremover. Nå er jeg iallefall i gang med litt matlaging å klesvask. Gjør godt med litt skikkelig mat igjen det er magen også glad for. 

God helg til dere alle :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits