UVI (urinveisinfeksjon)

29 januar 2014

Lite blogging om dagen p.g.a. mye sykdom. Jeg hadde noen bedre uker med mindre do flyging, smerter å bedre energi som jeg virkelig har ventet lenge på. Nyter virkelig de få gode dagene/periodene jeg har, men straffen ble nok hardere enn jeg hadde trodd å 15 til 17 timer i senga med nye infeksjoner og betennelser ventet fordi jeg har overbelastet kroppen nok en gang. Å immunforsvaret ser sin mulighet til å krangle litt ekstra. Vanskelig når det er så lite som skal til for å vippe meg av pinnen på alle måter. Men likevel er jeg sterkere enn jeg var for 1 år siden syns jeg selv. P:G:A: ldn virker det som jeg likevel kommer meg fortere opp igjen enn jeg gjorde før.

Etter betennelsen i ryggen å dokjøret roet seg ved oppstart på LDN igjen var det mere i vente denne gangen. Vært uheldig å dratt på meg en urinveisinfeksjon som har krabbet oppover mot nyrebekkenet. Vondt i korsryggen, utrolig vondt å tisse å kommer nesten ingenting men føles som man må tisse hele tiden egentlig. Kvalm å dårlig matlyst å i dårlig form sånn generelt. Har måtte avlyse fysioterapi timen min to uker på rad fordi jeg ikke orker å dra ut nå. Å har det best hjemme på sofaen å i senga igjen. Like surt hver gang man blir dårligere igjen, å man en liten periode tror man er " friskere" enn det man egentlig er.

Mannen min var snill å reiste på butikken å kjøpte tranebær juice før han dro på jobb å den lindrer symptomene og smertene litt.  Å det er godt siden jeg ikke kan ta sterke smertestillende (opiater)sammen med LDN. Å den tørr jeg virkelig ikke å slutte på en gang til siden det var da det virkelig bare ble surr å tull igjen med kroppen min.

Fikk sendt en urinprøve til legen min som viste bakterier å fikk selexid (pencelin) så da håper jeg den hjelper fort.  

http://www.apotek1.no/intim-og-underliv/urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjon (UVI) eller blærekatarr skyldes at bakterier infiserer øvre (nyrebekken) eller nedre (blære/urinrør) urinveier, og sees oftere hos kvinner enn hos menn. Vanlige symptomer er trang til hyppig vannlating, ofte med smerter og svie, mens noen har bakterier i urinen uten å ha symptomer.

2 kommentarer

Ellen S Grønlund

31.01.2014 kl.22:20

God bedring <3 ønsker eg en fin helg som mulig :) du er sterk stå på

Tornerose

01.02.2014 kl.12:22

Takk i like så :-) ser du har ditt å slite med.

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits