Time out

19 januar 2014


Kroppen kjennes helt gåen å vissen igjen etter all doflyging, ryggsmerter etc. føler jeg trenger mere søvn å er sliten hele tiden igjen. Men det som er rart er at nå er jeg så gåen at jeg må ta sovetablett for å falle i dyp søvn igjen. Noe jeg ikke har trengt når formen har vært bedre Tåler nok lite enda selv om jeg begynte på LDN for to dager siden.Har  ikke fått den busten jeg håpet på så kroppen er nok utmattet etter smerter å diarè hele uken igjen å trenger tid. Får teste tolmodigheten atter en gang. Prøve komme i gang med litt huslige aktiviteter som matlagning etc. etterhvert. Litt surt å måtte bruke stolen fra hjelpemiddel sentralen under matlagingen igjen hele tiden. Siden jeg ukene før kunne stå å smøre meg frokost å bare sitte under større måltider som middagslaging som tar litt lengre tid for å spare på kreftene til andre ting. 

Hadde en fin samtale med fysioterapauten at det var lurt å ikke gå små turer hver dag men få noen pauser innimellom så kroppen rekker å restituere seg igjen før neste tur/aktivitet. Så jeg får nok krype til korset å prøve å være enda mere forsiktig enn det jeg var nå( hvis det går ann). Det frister ikke å bruke doningen når man tror man kan klare å gå selv (man ser så mye sykere ut med den). Men har jeg gått en dag så kanskje jeg likevel må ta den ut neste dag om jeg vil ut i frisk luft. Uansett har jeg jo blitt sterkere enn for et år siden fordi jeg nå ikke er sengeliggende å blod prøvene mine er bra. JIPPI for det , så selv om det går opp og ned med gode og dårlige perioder blir jeg sakte men sikkert sterkere også. Bare om og gjøre å ikke miste motet og gi opp når man detter tilbake litt igjen :) vanskelig å bli sterk igjen etter mange år med mye sykdom. Så takker dere alle lesere for god støtte det hjelper veldig at så mange forstår hvor vanskelig dette kan være. Etter godt å vel en uke i seng/sofa ble det en tur ut med varm kaffe i hamocken i går.

Prøvde meg på en tur på butikken men det ble tungt enda så får la det være så jeg ikke detter enda lengre tilbake heller suse på litt hjemme nå å samle litt krefter og næring igjen.

Blir nok en liten blogg pause for å samle krefter til andre ting en liten stund.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits