Overbelastning

16 januar 2014

MAN LÆRER ALDRI ..........................Noen små gåturer endte med en overbelastning / betennelse på rygg musklaturen. Musklaturen i kroppen er pill råtten etter år med tarm infeksjoner å alt det som hører med. Fikk paralgin forte til smertelindring siden jeg ikke kan ta betennelse dempende voltaren p.g.a. tarm reservoaret.

Paralgin forte og LDN kan ikke kombineres siden ldn ikke skal tas sammen med opiater. Dermed blir det noen dager uten ldn til de verste smertene gir seg. 

HVA SKJER UTEN LDN : De to første dagene merket jeg ikke at jeg hadde kuttet ldn annet enn at hode pinen var på plass. Men så etter noen dager uten ldn får jeg økning på antall do turer fra 3 til 6 om dagen til alt fra 5 til 10 ganger om dagen med mage smerter å vannholdig diarè. Å jeg blir et sovedyr igjen. Så nå er det imodium for alle penga å smøring med barriere kluter å salve for lindring av sår hud. Kroppen begynner å verke igjen smertene kommer tilbake for full telling. Å energien jeg hadde er som blåst bort å jeg føler meg helt elendig. Så i dag prøver jeg med varme behandling på ryggen å kutter smerte lindringen siden ryggen er litt bedre så jeg kan ta LDN i morgen tidlig. Tørr rett og slett  ikke være uten LDN for lenge.

Når man tar en medisin er det lett å glemme hvor dårlig man egentlig følte seg før man begynte på den. Så dette med at jeg måtte kutte LDN gir meg faktisk en god pekepinn på at denne medisinen er en vidunder kur for meg og min kropp. Å at jeg fungerer bedre hjemme i hverdagen når jeg får denne medisinen hver dag sammen med de andre medisinene mine er det ingen tvil om. 

SATSER PÅ Å VÆRE TILBAKE DER DET SLAPP NÅR LDN KOMMER PÅ BANEN IGJEN. 

Kommer med en tilbakemelding etter hvert på hvordan det går når jeg starter opp ldn igjen en av dagene når kreftene å gnisten kommer tilbake for et nytt innlegg.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits