en annerledes advent

1 desember 2013

Etter noen dager i dvale våkner kroppen litt til live igjen.Noe har forandret seg formen til førjulstiden i år er bedre enn i fjor. Men kroppen min takler enda ikke at jeg bruker for mye krefter å tapper den for energi. Etter et par uker med mere aktivitet enn vanlig ble det kroken på døra i helgen å dyna var god å krabbe under for hvile å restitusjon. Hele kroppen verket jeg blir kvalm fordi utmattelsen tar så på, å det setter fart på mage/tarm å jeg flyr mere på do igjen også. Blitt litt smertestillende å væske erstatning med tidlig kvelden i helgen.

Men likevel er jeg sterkere enn i fjor til jul, når den verste sykdomsfølelsen melder seg å jeg tar hintet om å hvile meg skikkelig kommer jeg meg fortere på beina igjen når jeg stenger ute det meste av inntrykk.. Før kunne det gå flere uker noen ganger mnd. Nå ligger jeg som regel bare noen dager hvis påkjenningene blir for store i forhold til mine grenser for aktivitet som enda er veldig begrenset men likevel mye i forhold til før.

I dag på søndag var igjen influensa symptomene( me symptomene) borte å kroppen kjennes bedre ut igjen etter 14-16 timer under dyna om natten/dagen med frokost på senga. Å jeg har vært utenfor huset å ruslet litt i frisk vind på båthavna her hjemme. Utrolig deilig å kjenne at man begynner å forstå sin egen kropp å ta signalene på alvor som igjen gir økt livskvalitet.

ØNSKER ALLE SAMMEN EN FIN ADVENTSKVELD.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits