God sommer

2 juni 2013


Kjøretur i regnet med den elektriske doningen.

Skillet mellom gode å dårlige dager er fortsatt små, å sekken med energi/krefter er mye mindre enn før. Jeg er bedre enn på lenge å prøver på sykehus / legen viser nå at den verste stormen har lagt seg for denne gangen med infeksjoneer å betenelser i reservoaret. Så får vi håpe det blir lenge til neste storm, bris holder i massevis. Etter vel 2 1/2 år med sykdommsaktivitet å mye innleggelser på sykehus å en operasjon oppi alt er kroppen langt nede nok en gang. Å det er godt å ta dagene som de kommer å bruke tid å energi på det man savner mest av alt i nærmiljøet, å susle på litt her hjemme. Derfor blir bloggen lagt på is, men stående for de som henter info der. 


ØNSKER DERE ALLE EN GOD SOMMER. 

Båthavna utenfor huset vårt, flott plass som gir energi, glede å ro i sjela. Å kanskje blir det en liten båttur på Tinnsjøen i sommer.

Å dårligere dager i seng og sofa og selvsagt på do, som jeg nå håper det blir litt mindre av etterhvert. Selv om jeg fortsatt må hvile mye hjelper all intravenøst påfyll av væske, jern å vitamin sprøyter på kreftene. Håper å få til fast påfyll på sykehuset mot høsten. Skal til samtale snart med mage/tarm spesialist for best mulig livs kvalitet. Å har tro på at fast behandling kan få meg mere på beina igjen.

Gamle hamocken på verandaen er god å ha, litt aveksling fra sofa kroken i vinter.

Fint med litt hjelpemiddler fra hjelpemiddel sentralen, deilig å sitte ved grytene å kokkelere litt igjen.

Merkelig at det verste er å stå oppreist stille på en plass over litt tid, kreftene bare renner ut av en. Da er det kjekt med litt hjelpemiddler for dusjing, tannpuss etc.veranda hygge med mannen min.

NYTER BEDRE DAGER Å TAR DE VONDE SOM DEM KOMMER. 

11 kommentarer

Livsrom

12.06.2013 kl.19:53

Ønsker deg en fin sommer, og god bedring<3

Tornerose

12.06.2013 kl.20:02

Takk for det Livsrom å god sommer til deg også.

else

13.06.2013 kl.12:38

Har sett du har vært borte ei stund. Har ikke lyst å mase på deg, godt å se det er litt bedre.

Skulle bare hatt en bedre sommer. Er det fint er jeg i dårlig slag, men sånn er det, når formen uteblir. Har tenkt å ta en tur over, men det blir mest med tanken. Alt er sånn tiltak.

Det er nå sommer ennå. Håpa vi snakkes snart.

Tornerose

13.06.2013 kl.12:44

Hei Else koselig å høre fra deg. Jeg har prioritert andre ting nå Else enn facebook og blogg. Sånn blir det når man hele tiden må velge hva man vil bruke kreftene man har disponible til. Men susler på litt her hjemme å får noen fine turer ut på doningen min. Ikke vær redd for å ringe eller ta kontakt jeg sier selv ifra om det ikke skulle passe. Alltid koselig å holde litt kontakt med venner og bekjente.

The Sailor

13.06.2013 kl.15:11

Ønsker deg en kjempegod sommer, og håper kreftene komme tilbake.

En skikkkelig god sommerklem fra The Sailor :-)

13.06.2013 kl.17:30

Tusen takk for det The Sailor :-) kjenner jeg er litt sterkere nå enn i vinter. Selv om ting tar tid etter alle påkjenninger. Ønsker deg en flott sommer til vanns eller til Lands :-)

else

16.06.2013 kl.13:57

Hei igjen. Har stusset litt over at det ble stille hos deg, Skjønner hvorfor, fikk inntrykk av du hadde hatt en sykehus tur igjen? Kontroll eller? Det er godt du kommer ut, ser til å være en fin plass. Så på bildene dine. Er stolen du har på badet tung? jeg har en gammel Ikea stablestol i plast og aliminium, lett og grei, er avhengig av å sette meg jeg også.. Tror det må være musklene som ikke blir brukt. Jeg blir så sliten jeg også, så sitter når behovet kommer. Må hvile, samme hvor. har ikke fått ny kjøkkenstol ennå, angrer nesten, kunne brukt en skrivepult stol. De er mye lettere også. Får se. Nå har jeg tenkt meg i bryllup den 22juni, til Camilla Brekke. jeg drar til Laila, hun har fått være med som ledsager. Klarer nok ikke hele dagen. Det er ikke så langt, kan kjøre fra Ski og ta Oslofjord-tunellen. Jeg må få Noen til å kjøre meg, så vi kan møtes på halv-veien. Torsdag tror jeg. Skal til frisøren på tirsdag. Har vært noe bedre form etter jeg begynte på en ny tbl kur. Får håpe det holder. Smertene er ikke så ille, og håper det skal hjelpe på pusten og. 1 mnd prøvetid. Jeg skal over fjellet, får vente til etter jeg har vært i bryllup. Skulle vært moro og snakket litt. jeg kan rote for meg selv om ikke de har begynt på ferien- Tia går så fort, sommeren så. Finere vær skulle vi og hatt Kjølig, vurderte og fyre i dag, men blir så veldig varmt, så jeg satte på litt varme. Mari skal komfirmeres også, men ikke før sep. Håper det går bedre i år en i fjor. Da gikk alt galt. Fikk du oppskriften på den drikken med de rå eggene i? Du kan prøve litt, bruke stavmikser. Den fikk jeg av en sykepleier på K sykeh.

Mye proteiner. Du tåler melk, den står også i fagbladet. Kutter du melk fløte blir det mer som en som en sunn energidrikk for friske , står det... Synes den er god også jeg da. Rene desserten.

Dette ble mye rør, men må røre litt også i blant. Nå skal jeg legge meg ned på litt, en lang dag så blir en sliten om en sitter med hendene i fanget. Har mye jeg kunne gjort men gidder ikke, for å si det på godt Norsk. Hils dine, og en fortsatt fin tid. Klem :)

Tornerose

20.06.2013 kl.00:02

Hei Else den plast krakken er både lett og justerbare bein på fra hjelpe middel sentralen. Veldig kjekk, du vet du ksn få sånn srbeidstol med motor både til å heise opp å ned. Å til å kjøre fremover hvis du har alt på en flate. Kos deg i bryllupet håper formen din blir bedre med ny tablett kur.

Victoria Marie Nicolaisen

09.07.2013 kl.04:53

Hei. Jeg kjenner igjen alle følelsene du forklarer, og jeg vet akkurat hvordan du har det. Jeg fikk Ulcerøs Kolitt i 2007 når jeg var 9-10 år gammel. Jeg har vært igjennom mye. Jeg lurte på om du kunne tenke deg å snakke litt med meg om forskjellige ting om sykdommen fra ditt syn osv ?

Tornerose

09.07.2013 kl.10:31

Hei bare hyggelig det hvis vi kan dele litt erfaringer.

Victoria Marie Nicolaisen

14.07.2013 kl.02:05

Så bra å høre :) Hvis du kunne sendt mail til: Vicceemariee@ymail.com

Og jeg har akkurat lagt ut ett innlegg om meg og min diagnose :)

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits