Vissen

2 mars 2013

Da var kroppen igjen vissen, utmattet og sjelven av å stå oppreist.Turen til optiker på torsdag tok på kreftene, åmage/tarm trår til for fullt igjen 48 timer etterpå med utmattelse.Tungt å kjenne kreftene bare renner ut av kroppen. Å musklene gjør vondt å kjennes overarbeidet ut. Å armene er tunge å vonde å løfte. Time out etter noen fine dager.

Under er et bilde av en liten gave fra min mann. Veldig koselig ?

2 kommentarer

Øystein

02.03.2013 kl.22:32

Hei! Lenge siden jeg har vært innom bloggen din, ser at du fortsatt kjemper for å få kreftene tilbake. Kan ikke huske at du hadde ME-diagnosen sist jeg leste her, er det en diagnose du har fått i det siste? Jeg har jo selv hatt UC i noen år, ble operert for en kort tid siden og fikk stomi. Har fått en helt ny hverdag med stomien, og har ingen planer om å ta steget til å operere inn et reservoar ( er redd for bivirkninger og ting som kan gå galt under operasjonen)

Har du sett dette programmet på tv2?

http://www.tv2.no/nyheter/vartlilleland/ukjent-medisin-kan-gi-haap-for-tusenvis-av-pasienter-3996970.html

Håper du snart får energien tilbake, vet hvordan det er å ha et friskt hode men en kropp som er tom for energi og krefter.

02.03.2013 kl.22:40

hei Øystein så godt å høre at du har et godt liv med stomi. Jeg har hatt en kraftig infeksjon i to år i reservoaret. Men nå er det rolig å det er godt. Men som du ser fikk jeg en skikkelig smell å nå me somm gjør veien opp enda lengre. Blogger litt men kan ikke se så mye på tv. Men vet om ldn medisin. Legen min ville ikke skrive den ut. Men skal klare å finne en som kan gi meg det.

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits