Hjemme er det beste for tiden

4 februar 2013

Turen på sykehuset med Intravenøst væske, mye hvile,smertestillende. Å maten på senga. I dempet lys med ørepropper. En "time out"Var redningen ut av det verste marerittet av smerter og dårlig søvn.

Har nok skjedd en endring i kroppen som jeg ikke hadde før. Siden etter påfyll på sykehus har jeg jo vært oppegående etterpå. Men ikke nå denne gangen. Ble to små turer ut av huset, så kroken på døra igjen. Å tilbake i sofa kroken.

MEN BEDRE LIKEVEL.

2 kommentarer

05.02.2013 kl.12:37

Hei. Jeg kom bare tilfeldig på bloggen din gjennom google, når jeg søkte info om ulcerøs colitt. Det er gripende å lese om livet ditt. Jeg ønsker, at du kan få kreftene tilbake igjen.

Jeg leste akkurat om blodtypedietten, alltså spise riktig for din blodtype. Har du hørt om det.? Jeg praktiserer selv dietten, og har god erfaring av dietten når det gjeller slike autoimmunsykdommer.

God bedring og stå på humor for å leve med en sykdom :) Ønsker en mor til en datter,som har ulcerøs colitt og en mann med kronisk sarkoidose.

05.02.2013 kl.16:18

Hei du tilfeldige leser. Takk for innlegget ditt. Jeg har ikke prøvd blod type diett. Men fy så mye forskjellig jeg har prøvd. Har vært hos ernæringsfysiolog nå. Å nå er drt også søkt om væske erstatning p.g.a væsketapet. Siden jeg ikke har tykktarm.

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits