Da var astma diagnosen satt

25 oktober 2012

Da har jeg vært hos en fantastisk blid og hyggelig lungelege på Notodden sykehus. Jeg hadde med meg noen kapsler på resept som de putet i pusteprøven. Å allerede halvveis i testen ble det stopp på min utpust. Å jeg hostet å hostet som bare det, ble helt svett jeg. Så jeg trengte ikke ta alle kapslene siden legen var ikke i tvil jeg har astma. Fikk en medisin fast morgen og kveld med steroider i som heter Alvesco 160 mikrogr dose. Å en buventol easyhealer 200 mikrogram dose ved behov inntil 4 ganger om dagen ved krise 6 ganger om dagen. Så blir det en kontroll om 1/2 år for å se om jeg har kommet meg litt mere til krefter å om medisineringen er tilfredstillende.

Ble skikkelig svimmel å svett av alle prøvene men godt å få det overstått. Og som de sier med min sykehistorie med aktiv ulcerøs kollit som kan gi kronisk utmattelse å da gå med en ubehandlet astma i tillegg. Som også da kan gi deg en kraftig alvorlig utmattelse å alt det som følger med er det fint å få ting litt på plass. Å iallefall hvis det kan hjelpe på kreftene å bli lettere å hente seg inn litt igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits