Hjemmelaget blomkål suppe, med kylling biter.

10 oktober 2012

Har besøk av tante barnet mitt i dag. Å han var flink å hjelpe til med knall god hjemmelaget blomkål suppe med kylling kraft og kylling biter i. Fant oppskriften på Trines mat blogg. Kan absolutt anbefales. Veldig godt å ha krefter nok til å lage litt ordentlig mat mage/tarm sykdom å ferdig mat er en dårlig kombinasjon har jeg kjent sist uke når det ble mye lettvint til mat, pga. dårlig med energi og krefter. Middagen i dag begynte jeg på i formiddag å laget bagetter å fikk da god hjelp til suppa som dere ser. Å fikk hvilt litt innimellom.

Skulle hatt syklubb her hos meg i kveld. Men føler ikke at jeg har så mye å gå på før jeg blir sliten og syk. Så jeg sendte syklubb kvelden videre til neste mann i klubben. Å det var nok lurt enda. Satt på med en venn bort til syklubben å pratet 1 1/2 time å det var egentlig passe. Veldig koselig med en liten tur ut. Alltid koselig i syklubben.

Én kommentar

elisebr

31.08.2017 kl.21:18

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits