Bedre dag i dag

2 oktober 2012

Våknet i dag etter en lang periode som har vært skikkelig dårlig av utmattelsen å følte meg bedre. Hodepinen har sluppet taket igjen å jeg kan se "litt på tv/pc" Så kanskje det begynner å hjelpe litt sakte men sikkert etter jeg var så sliten av de fysiske testene på sykehuset. Ting tar tid når man blir så sliten som jeg ble da. Så i dag har jeg gått ca. 1 km. å tatt en kopp te på bakeriet med venner å ble kjørt hjem igjen, så ikke det skulle bli for mye nå så jeg går på en smell igjen. Men siden mamma ville lage middag i dag kunne jeg unne meg en tur ut, å det gjorde utrolig godt å se andre menesker å prate litt i godt selskap.

Moro: lmf kom med nytt medlemsblad i posten i går. De hadde en artikkel om modulen som navnet mitt var nevnt å hvor god utbytte jeg hadde hatt av modulen på betenelsen å blod prøve verdiene i forhold til ulcerøs kollit. Virker også som en modulen å en nutri drink i tillegg til to måltider fungerer bra. Blir spennende å se fremover om en dose modulen kan være med på å holde uc i ro. Eller om det må større doser til. Skal ta nye prøver neste mnd. Så da blir det spennende å se både på fecal testen( avføringsprøven) i forhold til betenelse tilstand i tarm /reservoar. Å på de andre blodprøve verdiene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits