Litt mere krefter, men plutselig kritisk

27 september 2012

Syns jeg er litt vel mørk under øynene for tiden. Tar visst litt tid å komme seg litt, tror egentlig både dårlig søvn og den berømte "sykkeltesten" på sykehuset virkelig tok pipen på meg. Brukte liksom alle krefter jeg hadde på den å da er det seigt å fylle på litt energi igjen.

Men var litt bedre i dag å følte jeg hadde litt å gå på. Så i dag satt jeg ute i sola på verandaen en times tid i høstsolen. Så har jeg endelig hatt krefter til å vaske litt på kjøkkenet i dag. Å da prioriterte jeg det å ikke noe annet. Å der var det møkkete å støvete det skal jeg love dere. Man ser det liksom ikke før man begynner å vaske litt. Utrolig stolt over meg selv siden jeg klarte å vaske så godt på skapfronter, benken og gulvet på kjøkkenet. Med litt pauser innimellom. Mer enn jeg har klart på veldig lenge.

Men kjenner kroppen blir vissen etterpå. Å litt vondt i hodet. Så nå blir det paracet å på sofaen å hvile så jeg ikke strekker strikken for langt når jeg endelig har kommet meg litt på beina igjen. Tar litt tid før mage/tarm roer seg igjen når man har tatt en sigmo scopi. I går hadde jeg en del vondt i magen er nok litt etter dønninger det også. Helt grei å være sliten å vondt i kroppen etterpå. Bare det ikke vedvarer i dagesvis etterpå. Det er litt av en kynst å balansere strikken før den ryker når man tåler så lite.

MEN NÅ SKAL JEG KOSE MEG I SOFAEN Å NYTE HVOR FLINK JEG HAR VÆRT PÅ KJØKKENET UTROLIG DEILIG.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits