Høstmarked i Austbygda i dag

Høsten 2012

Da har jeg vært en tur bort i bygda her å der var det masse liv og røre. Masse boder med forskjellige både lokale å fra andre bygder som solgte gode varer som ferske egg, honning, poteter, eplejuice laget på stedet osv. Veldig flott med en slik dag som fyller bygda med folk.

Jeg er nok litt sterkere nå enn jeg har vært i vinter siden jeg fikk meg en tur ut en stund, selv om jeg merker jeg må hvile igjen å blir sliten. Var på kafe med mamma men det var veldig mye folk der, å jeg merker jeg blir susete å sliten i hodet. Men da var det hjem på sofaen å hvile etterpå, men tror faktisk at jeg kan strekke grensen litt lengre nå som jeg bruker astma medisiner. Selv om jeg fortsatt må ta mye hensyn å hvile uten tv å andre ting. Nå i helgen er jeg hjemme alene å får ladet batteriene litt, deilig å kunne ligge i ro og fred på sofaen uten at det skjer så mye rundt en hele tiden. Men gleder meg til å se mannen og gutta på søndag.

 

Én kommentar

imtruls

22.09.2012 kl.15:15

fine bilder og innleg. Bra blogg

Glad for en kommentar tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits