Sliten etter sykehus opphold

Kjenner det på kroppen at alle undersøkelser har tatt på under sykehus oppholdet. Tar litt tid før mage/tarm er i rute igjen på tross av at jeg bare fikk et klyster før scopien av reservoaret. Å kjenner jeg er skikkelig sliten etter de fysiske testene, å det er så typisk at det kommer et par dager etter man har vært i litt aktivitet. Utpå dagen i dag ble jeg helt svimmel og ør pga at jeg var så sliten. Så i kveld har de andre reist på tur å jeg sitter hjemme å slapper av, å lader opp igjen batteriene til gutta skal ha høst ferie fra skolen.

Men uansett så må jeg jo da si at etter jeg fikk astma medisin med hjem har jeg hostet mye mindre. Å jeg føler at den hjalp.

Jeg var også til legen i dag for å spørre etter melatonin for å få sove siden søvn kvaliteten min har blitt svært dårlig de siste ukene. Men siden jeg hadde ulcerøs kollit så kunne jeg ikke få melatonin da dette ikke skulle brukes hvis man hadde autoimun sykdom slik som da ulcerøs kollit er. Så da måtte jeg få imovane men disse er så vanne dannende så må avvennes etter 14 dager på dem. Men nå er jeg så sliten å desperat etter en natt søvn så jeg får satse på at disse to ukene kan være til hjelp å snu om på søvn.

Å nå er klokken 21.43 å fredagskvelden er over for min del finne senga å hvile seg til morgendagen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits