hjemme igjen fra sykehuset

september 2012

Da var jeg hjemme igjen å etter mye tester i dag på sykehuset kom jeg hjem med astma spray. Skal til videre utredning for astmaen snart hos den samme legen. Jeg spurte om å komme til han siden han var så grundig å flink med meg som pasient på Notodden sykehus.

Han forklarte at en astma som ikke var behandlet tilfredstillende kunne gjøre en ganske utmattet (fatiqe) Å da får man da alle disse symptomene på en kronisk utmattelse som jeg da oppfylte, men at den underliggende faktoren er da en ubehandlet astma. Men som han sa så kan da en godt behandlet astma gjøre underverker for energien å kreftene å hjelpe meg godt på vei opp igjen. Å en utilfredsbehandlet astma kan ødelegge livskvaliteten å kan være veldig farlig. Å man kan bli dårliger å dårligere i form av utmattelse og hoste.

Å tenk da hvis veien opp i hverdagen blir lettere å gå fordi de hjelper meg med pusten. De har vært utrolig flinke på Notodden sykehus å utredet meg skikkelig å det er jeg veldig glad for. Men det har vært slitsomt med alle undersøkelser og tester så nå er jeg sliten og trøtt å gleder meg til å sove hjemme igjen.

4 kommentarer

Grethe hansen

19.09.2012 kl.23:46

Hei hei!

Så utrolig flott blogg du har!

Har du lyst å hjelpe meg litt? - Tar ikke lange tiden, bare stemme på bloggen min!

Trykk på min link / blogg!

PS: anbefaler å registrere deg du også, får ganske mange flere lesere derfra!:)

19.09.2012 kl.23:55

hei tusen takk for det. Det skal jeg gjøre vet du.

20.09.2012 kl.00:02

får håpe de får behandlet astma'en så du slipper og gå rundt med de plagene.

lykke til med videre utredning :)

20.09.2012 kl.20:43

ja håper det. Skal ned igjen for en skikkelig utredning snart for å få konstatert at det helt sikkert er det.

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits