sigmoscopien ferdig

september 2012

Da var scopien av reservoaret og endetarmstumpen gjordt. Å det så veldig fredelig ut, ble veldig glad for det. Er så lei alle problemene som har fulgt meg og mage/tarm sykdommen i alle år. Var noen enkelt stående sår i pouchen (reservoaret) men det var ikke noe å bry seg om sa han som scoperte meg. Slimhinnene var fredelige å blodårene hadde begynt å syns igjen.

Så konklusjon nå er jo at alt trøbbel som har blitt med betennelser og infeksjoner i reservoaret har nå roet seg endelig etter 12 år med mange tøffe perioder å operasjoner. Etter jeg ble ufør å kroppen får styre dagene selv noen dårlige å noen bra så ser det endelig ut som jeg skal få det litt bedre. Så jeg trenger mye hvile for å holde disse problemene i sjakk, å viktig å ikke bli for sliten å presse kroppen så hard. Må ta signalene når kroppen trenger ro og hvile for å slippe nye utbrudd i reservoaret nå som det var så fint.

Så gjenstår da denne utmattelsen min da, så nå skal jeg på en fysisk trenings økt for å se hvor mye jeg tåler før jeg blir veldig sliten. Så skal keg gå med et apparat i 24 timer som måler hjerte frekvensen min etter sykkel testen. Å se hvor mye hvile jeg trenger etterpå. Kroppen er jo veldig kjørt av mange aktive ulcerøs kollit år å sterke medisiner og operasjoner å likevel holde tritt med jobb og fritid oppi alt. Utenom de siste to årene hvor jeg nå er blitt ufør. Så nå skal jeg lytte til kroppen min å stelle fint med den så den sakte men sikkert kan bli sterkere igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits