Da var kofferten pakket og klar for innleggelse

september 2012

Da nærmer dagen seg endelig for innleggelsen på Notodden sykehus. Blir godt å få det overstått å håper så innderlig at de ikke finner noe tegn til infeksjoner eller betennelser i reservoaret eller resten av endetarmstumpen som står igjen.

Er veldig spent på når de skal oppi med scopet å titte. Håper jeg får en glad nyhet at det ser bra ut oppi der. At ulcerøs kolliten holder seg rolig. Jeg selv tror iallefall det er bra der siden magwn min er såpass rolig som den er. Pleier å fly mere på do å ha mere vondt enn jeg har nå hvis det er uc på fære. Da er det iallefall et problem mindre å hanskes med. Selv om jeg er veldig spent på disse testene i forhold til utmattelsen men dette er forhåpentligvis noe som over tid retter seg til en viss grad igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits