Telefon fra bloggleser

Måtte dele det med dere andre lesere. I går kveld ringte telefon min å jeg trodde det var en selger, å uhøflig som jeg er legger jeg på bare. Så får jeg en melding på telefon like etterpå at en ung mann på 36 år med ulcerøs kollit og reservoar prøver å ringe meg fordi han leser bloggen min. Dette var jo veldig spennende så han ringte opp igjen.

Vi utvekslet masse erfaringer på godt og vondt å vi hadde jo mye til felles pga. samme sykdom situasjon. Var egentlig veldig fint på en måte å snakke med noen som virkelig kan forstå hvordan man har det. Men samtidig leit at andre har det like tøft som meg selv.

Han tipset meg også om en lenke til utlandet om i forhold til ulcerøs kollit, men jeg vil gjerne ta en titt på den siden selv før jeg legger lenken her i bloggen. Å det blir nok når jeg kommer hjem fra sykehuset siden jeg legges inn for utredning av ulcerøs kollit og for utmattelse på mandagen, å blir nok værende tre til fire dager vil jeg tro.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits