Endelig en liten rusle tur

20 september 2012

Endelig i dag kunne jeg tilate meg en liten rusletur langs Tinnsjøen i sola på ettermiddagen. Tenk at dagene kan være så utrolig opp og ned fra dag til dag, eller nesten fra rime til time noen ganger. Dagen i dag har vært fin men jeg har heller ikke gjort annet enn å dusje å kose meg i sofa kroken i dag.

Men uansett et lite tegn på litt bitte litt mere energi enn ukene før. Siden jeg lenge har hatt nok med bare å stå opp å være til stede uten noe mere enn som så, er ikke noe godt når man blir tappet for kreftene sine bare av å være oppe. Men dagen i dag har vært hakket bedre, så jeg krysser fingrene for at dagene fremover også blir bedre. Hvis jeg er flink å ikke gjør for mye så jeg bruker opp det lille påfyllet jeg nå kan ha fått. Å mage/tarm holder seg i ro.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits