Litt bedre dag i dag tror jeg

10 september 2012

Var seigt å komme seg opp av sengen i dag. Hadde ikke orket å dusje siden jeg var i begravelse på torsdag sist uke siden jeg var så utmattet, å magen da slo seg litt vrang med vannholdig diare å litt do turer i helgen. Sånt blir man fort sliten av i tillegg til at man allerede er sliten.

Livet med aktiv ulcerøs kollit kan være tøft i lange perioder slik som den jeg har hatt nå i 1 1/2 år med lite krefter og energi, å da kan man selv tenke seg når man da er litt aktiv en dag å magen (ulcerøs kollit) slår til samtidig med diare, doflyging, dårlig natte søvn etc. i tillegg til den utmattelsen man allerede har. Ja da blir det ikke mye livskvalitet og livsgnist å finne.

Men som sagt virker dagen i daf bedre enn i helgen. Jeg har kommet meg opp å fått meg en dusj å modulen næringspulver for ibd pasienter til frokost.

Tenkte jeg skulle prøve meg litt mere frem på frukt siden jeg spiser alt for lite av det. Siden jeg syns det setter fart på magen mange ganger. Men nå som jeg tar imodium hver gang jeg har vært ordentlig på do har magen roet seg betraktelig. Så nå vil jeg prøve litt igjen så får vi se hvordan det går.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits