Bursdag her i dag ;)

 

Første publisering mai 2011

Marcus min yngste sønn blir tretten år i dag ;)) koste oss med taco siden han ville ha det til middag i dag og litt kaker og brus etterpå før han stakk av gårde på sykkelen bort i bygda å skulle møte venner og kjæresten sin ;)) søte da.

Mamma har vært hos meg i dag å hjelpt meg å vaske litt i huset har ikke fått gjort det siden tanten min var her i mars en gang tror jeg det var. Så det var veldig møkkete vaske vann her ihvertfall så det er ikke kjedelig for vaskedamen her, man ser ihvertfall at vannet i bøtta er veldig møkkete.

Har søkt om hjemme hjelp en periode nå siden jeg har vært lenge syk pga. ulcerøs kolitten magen har det best når jeg tar livet veldig med ro for tiden. Men det funker jo ikke så bra det heller i lengden å bare nyte livet selv om det virker som det er det jeg kunne trenge akkurat nå. Så jeg krysser fingrene for at jeg får innvilget hjelp en stund slik at jeg kan bruke tid og krefter på blant annet barna. Og ikke minst det å lage ordentlig mat for det blir valgt bort for tiden for å klare å holde unna slike ting som klesvask og andre ting. Og husvasken den seiler sin egen sjø for tiden så jammen godt jeg har vært så heldig at jeg har fått litt hjelp ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits