litt om sykdommen

Innlegg fra 2011

Da er det minisert på pentasa stikkpillene fra tre 1000 mg. piller om dagen til to om dagen så nå er ihvertfall kvalmen borte. Men etter den natten på sykehuset hvor den hvete bolla satt seg fast har jeg litt vondt i mage/tarm. Fikk resept på tramadol og ibux forte og det kjenner jeg at jeg trenger nå etter en lang dag og mye aktivitet. Det merkes at det er hardt å holde koken i hverdagen når kroppen er sliten og dagene går videre som normalt rundt deg. Men det er nok det beste også slik at man holder seg i farta å ikke blir liggende. Men nå er gutta kjørt på klubben og skal hentes igjen i natt kl 24.00 så nå er det sofa kos frem til det. magen er ikke helt god etter den medfarten så nå tok jeg en næringsdrikk og en ibux forte siden kroppen verker og er sliten.

2 kommentarer

Miss HaDa

04.05.2011 kl.23:58

Hei :) Kom tilfeldig inn på bloggen din, det er ikke så mange som skriver om denne sykdommen!

Jeg har crohns, fikk diagnosen for 1,5 år siden bare. Men med én gang fikk jeg en liste over ulike medikamenter jeg absolutt IKKE måtte ta... Blandt annet noe jeg tok for menssmerter, men også Ibux. De hadde oppdaget at disse medikamentene var så sterke på magen at folk som oss med irriterte tarmer fra før av kunne få sykdomsoppbluss hvis vi spiste slikt.. Jeg bare tenker på siden du har fådd ibux forte av legen... Det må jo være like sterkt, om ikke sterkere som vanlig ibux?! Håper i alle fall de hjalp deg på smertene, og at du ikke har blitt noe verre?! :)

Tornerose

08.05.2011 kl.22:46

Miss HaDa: hei sann takk for tipset med det jeg fikk nå var pinex forte, jeg har også dårlig erfaring med ibux det er helt sikkert. Var det noe mere du ikke burde ta ? en sånn liste har ikke jeg fått av mine leger.

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits