Hjemme igjen fra sykehuset;)

 Første gang publisert mai 2011

Ble en lang natt natt til i dag siden jeg spiste den hvete baksten og det ble full stopp i tarmene. Fikk ikke gjort noe selv så jeg måtte krype til korset å ringe legevakten. Når jeg kom dit hadde de ikke noen spesialister på Rjukan Sykehus akkurat nå på mage tarm, så de ville sendt meg ned til Skien eller Notodden. Men jeg var rimelig sikker på at de akutte smertene kom fra det jag hadde spist siden jeg har kjent det samme før. Og erfaringsmessig så hjelper det med sterke smertestillende og intravenøst væske for å få fart på tarmene igjen. 

Kom inn på sykehuset halv ni og ble lagt inn på medesinsk avdeling å fikk fort smertestillende og intravenøst utover natten, men dæven så vondt jeg hadde det i går kveld og i natt jeg krøket meg rundt og rullet rundt i senga siden jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg pga. smertene i mage tarmen. Ved halv tre tiden på natten kom jeg endelig en tur på do og det kom bare masse luft men fortsatt så var det full stopp i tarmen så den hvetebaksten var jammen i meg eig å få ut. Men etter hvert som væsken gikk inn i årene kjente jeg det begynte å bobble i tarmene og ved halv fire tiden på natten så løsnet proppen og jeg kom meg på do. 

Da var jeg så sliten etterpå så når jeg hadde fått to pinex forte da så sovnet jeg så godt. Når jeg våknet på sykehuset i dag til morgenen var smertene nesten borte igjen og jeg kunne få sove å slappe av litt i sykesengen før jeg ble skrevet ut å kunne reise hjem. Var utrolig godt å kunne sove ut litt før jeg reiste hjem igjen. Fikk med meg en resept på smertestillende som jeg kunne ha på lur hvis det skulle skje igjen. Så jeg fikk med meg både tramadol og pinex forte hjem igjen. Godt vite at man har noe hvis man skulle trenge det en dag. 

Kjenner jeg er trøtt og sliten etter alt sammen i går kveld og i natt så nå blir det nok tidlig kvelden på meg i dag ;) natta og sove godt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits