Ønsker alle en god sommer og tar en nett pause

sommeren 2012

Mannen min fanget regnbuen i linsa på kameraet i kveld selv om jeg er mere glad i sol og varme er regnbuen flott med sine fine farger.Tror det blir litt mindre blogging fremover i sommer siden jeg sliter litt med krefter og energi for tiden å mye verking i kroppen og spesielt fingrene. Og sliter en del med å spise fast føde pga mage/tarm problemene som følger ulcerøs collitten som er aktiv. Men formen er bedre når jeg lever på flytende kost men prøver å tilføre litt mat innimellom men det går veldig opp og ned pga. maten og næringsopptaket selv om jeg går på næringsdrikker som jeg får alt jeg trenger fra. Blir en del turer til Rikshospitalet i løpet av sommeren og høsten og litt oppfølging på Notodden sykehus pluss at jeg går i samtale terapi siden jeg har vært syk så lenge. Derfor føler jeg at jeg trenger en nett pause siden jeg har nok med det som skjer i hverdagen min for tiden. Kjenner kroppen er sliten etter mye sykdom å trenger å lade opp litt å sorte litt hva jeg gjør og ikke skal gjøre. Men kanskje jeg er innom å blogger litt om hvordan det går når jeg blir litt mere ovenpå vi får se men takk så lenge til dere som følger bloggen min.  

4 kommentarer

04.06.2012 kl.23:10

Sjekk ut www.kyani.net

hege portås anderssen

08.06.2012 kl.13:11

God sommer til deg og dine!Håper du får samlet mye krefter og at du får mange flotte opplevelser.Mvh Hege.

Tornerose

08.06.2012 kl.21:59

hege portås anderssen: tusen takk for det Hege ønsker deg og dine en fin sommer også

Tornerose

08.06.2012 kl.22:02

Anonym: bruker du dette selv, har du mage tarm problemer ? siden jeg vet at jeg skal ikke bruke noe som er for stimulerernde slik som foreksempel ginseng, rosenrot osv.

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits