Ikke mye å gå på av krefter nei

juni 2012 

Nå har jeg tråkket over streken igjen ja formen virket litt bedre nå som jeg ikke spiser mat noe særlig å drikker flytende næring men plutselig ble det  helt krise på energi nivået å verking og smerter i kroppen er på sin plass igjen. Så i kveld blir det nok en tidlig kveld i sengen å sove ut litt siden det ble så dårlig med søvn i natt og på morgen i dag, veldig rart det der egentlig når jeg blir veldig sliten å helt vissen i kroppen å skal legge meg så får jeg jo ikke sove heller jo. Å det hjelper ikke med en dårlig nattesøvn i tillegg til at man er sliten fra før av. 

Men nå er det helg og alle har fri så nå skal jeg bare slappe av å kose meg i helgen å komme til krefter igjen når ingen skal tidlig opp på skolen heller. Å kanskje ta det litt lettvint i helgen mye god mat å lørdagskos å få kjøpt så jeg slipper å lage det fra bunn av det kan jeg heller gjøre senere når jeg blir bedre igjen etter å ha hvilt en stund. 

Når det blir så mye annet å ordne så blir det til at jeg ikke orker å dusje en gang til slutt men i morgen må jeg til persj ser jo ut som et takras men det får bare være orker ikke i kveld se i morgen istedenfor tror jeg kanskje det blir en dusj da. 

Mat er en skikkelig uting har jeg funnet ut prøvde å tilføre litt mat men det ville ikke mage/ tarmen min ha noe av da var det doflyging med en gang og vips så var den lille energien jeg hadde borte vekk igjen. Nå er det bare søvn og hvile som trengs her først og fremst.. 

6 kommentarer

lisellish

01.06.2012 kl.20:51

digger bloggen, flinka!!

odd arvid

02.06.2012 kl.08:46

Til dere som leser denne bloggen: Hilde ser ikke ut som ett takras, hun er den vakreste kona noen kunne tenke seg :-) jeg synes du er nydelig, ny dusja eller ikke :-)

Tornerose

02.06.2012 kl.11:13

odd arvid: he he takk for det Odd Arvid godt å vite når man føler seg som et

Tornerose

02.06.2012 kl.11:13

lisellish: tusen takk moro å få skryt på bloggen

else

02.06.2012 kl.13:40

Er så enig Odd Arvid, du har en flott dame, det er ikke et diskusjonsemne engang.

Skjønner Hilde godt. Når en ikke får gjort som en vil, føler en seg deretter. Er så glad på deres vegne at dere klarer å ha det så bra sammen, det er ikke mange som gjør det. God bedring begge to, så røas vi:-))

Tornerose

03.06.2012 kl.20:41

else: tusen takk for det Else veldig koselig sagt vi snakkes nok i løpet av sommeren

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits