brev fra nav, blandet følelse

16 desember 2011

Fikk brev fra nav i dag om at søknaden fra legen var invilget med 100 % uføre fra 1 januar 2012. Veldig surt å måtte kaste inn håndkleet egentlig nå som jeg hadde en jobb jeg trivdes så godt i. Men jeg skjønner jo innerst inne at nå har jeg prøvd lenge nok å kroppen sier stopp og orker ikke mere. Og leger og spesialister anbefalte meg å kaste inn håndkleet men leken var god og det fortsatt er håp om en fin hverdag ;) 

Fikk invilget varig ufør inntil 40 år fremover he he da er jeg vel omtrent 79 år gammel da er jeg vel blitt ordentlig pensjonist. Men håper jo at jeg etterhvert kan prøve å begynne på nytt å jobbe meg oppover å finne noe som kan passe meg å drive på med. 

8 kommentarer

16.12.2011 kl.23:53

kan hende etterhvert at du orker noe å jobbe med :)

17.12.2011 kl.01:44

Det er ikke så farlig nå Hilde, du kan begynne å jobbe igjen, førdi om du er trygdet. Blir du så bra at du kan jobbe igjen, så blir alt omgjort.Det vet jeg, for det var ei her som var uføretrygdet, men nå er hun faktisk kommet i jobb etter noen år. Men jeg skjønner deg veldig godt, det er ingen stas å si: (jeg går på trygd) noen tror at de som er trygdet har så mange fordeler, men det stemmer ikke. Er det noe, så må en jammen stå på. Du må prøve å tenke på noe annet, men da jeg selv ble uførtrygdet, fikk jeg en ekkel følelse. Vet ikke hvorfor, men det er bare sånn. Vi snakkes:))

Den_flinke_jenta

17.12.2011 kl.01:50

Uansett hvilken tanke du sitter med nå skal du i alle fall være glad for at NAV har godkjent søknaden din; du har blitt hørt og trodd!

Men jeg kan forstå tanken din at du liksom aldri skal kunne jobbe igjen nå siden du er blitt "stemplet" som ufør.. Men forsøk nå å ta den tiden du trenger; kanskje du også kan forsøke å jobbe litt etterhvert tilpasset hva du orker i samarbeid med NAV også?!

Uansett så ønsker jeg deg lykke til.

Ellen Luther

17.12.2011 kl.07:46

Jeg fikk også brev, men jeg er fortsatt under utredning siden de ikke får nøstet sammen de siste trådene. Har gått hjemme i to år, ikke bra for en arbeidsnarkoman. Fikk ihvertfall brev men heldigvis kun innvilget for ett år til foreløpig..... Huff føler sånn med deg, jeg vil så gjerne tilbake i jobb. Men har vel den følelsen innerst inne at jeg også kommer til å måtte kaste inn håndkleet. Det positive m det da, er at du når som helst om du skulle bli bedre kan gjøre om bestemmelsen selv..........så ikke føl at alt håpet er borte om et normalt liv uansett. Sånn jeg tenker ihvertfall. Det er alltid håp om at ting kan endre seg og da er ihvertfall NAV grei sånn at den veien går ting mye lettere ;). Håper du får igjen litt energi og glød til jula, ellers så bare lar du kroppen hvile det den sier ifra om nå.............jeg også sover titt og stadig.......hender jeg rusler rundt i pysjen en hel dag fordi jeg ikke klarer presset av vanlige bukser mot magen..... God bedring kan bare gjøre så godt du kan, en sykdom man ikke kan noe for ihvertfall ikke noe du har dratt på deg pga noe du har gjort feil..... Klem og gode tanker

Tornerose

17.12.2011 kl.12:06

Ellen Luther: tusen takk for mange støttende ord Ellen, ja det er som du sier man kan jo ikke noe til denne drit sykdommen selv akkurat heller. Men har jo hørt om folk både med chrons og uc som har vært syke i mange år og så har de fått noen gode år inni mellom de dårlige periodene. Kjenner meg godt igjen der ja angående klær som strammer på magen da flyr vi jo på do hele tiden så det er helt håpløst.

Tornerose

17.12.2011 kl.12:08

Den_flinke_jenta: ja det er sant jeg er veldig takknemlig for at de er snille å hjelper meg på veien fremover. Er ikke alle som er så heldige når de trenger det, og som du sier så kan det jo hende etter hvert at man kan begynne å jobbe litt igjen :) lykke til du også takk for gode ord :)

Tornerose

17.12.2011 kl.15:43

Anonym:ja det er sant som du sier der at det trenger jo ikke å være for bestandig for det om man trenger det i en liten periode av livet. Men det var veldig godt å kunne vite at man skal få lov å komme seg litt på beina igjen uten at noen maser hele tiden, nå kan jeg ta den tiden jeg selv trenger :) og det har jeg jo ikke fått lov å prøve før nå så kanskje er det dette som skal til for å komme seg på beina igjen. Nei trygd er ikke akkurat noe man blir rik av men penger er kanskje mye her i verden men ikke alt. Får liksom ikke glede av de hvis man er syk og sliten hele tiden heller

Tornerose

17.12.2011 kl.15:48

Anonym:ja jeg får satse på at kroppen bare trenger en god pause og at jeg finner tilbake til noe senere ;)

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits