Ny operasjon igjen

 

oktober 2011

På denne lenken under er det litt om galleblæren

http://nhi.no/forside/animasjoner/mage-tarm/fjerning-av-gallebleren-31777.html

Da var kontrollen i Skien unnagjort og da ble det ny operasjon en fredag innen tre uker så det blir spennende. Siden jeg i sommer hadde så uflaks å fikk betennelse på bukspyttkjertelen og gallen så vil de nå fjerne galle blæren siden det produseres galle steiner som setter seg fast i galle gangene og blokkerer tarmen slik at den lammes. Og dette er svært uheldig i min situasjon så da ble det satt på haste listen. Men det er jo greit å få det unna før julen ringer inn.
De skulle gi meg narkose og prøve med kikkhull operasjon og da kan de gå inn i ihvertfall der jeg har et stygt arr etter stomien fra før og rette det opp igjen. Men det kunne de ikke love siden jeg er operert så mye fra før og det er en del arrvev. Hvis det ikke går blir det et større snitt på skrå under brystet litt lengre ned. Men blir det ikke noe komplikasjoner skal det være en grei operasjon å gjennomføre.

På lenken under kan man se hva som skjer når man spiser en sjokolade :)

http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/310317

2 kommentarer

Solveig

26.10.2011 kl.16:59

Lykke til med oprasjonen.Å som du sier,er det godt å få den unna gjort før jul.Ønsker deg masse lykke til.Klem fra Solveig.

Tornerose

27.10.2011 kl.09:54

Solveig:tusen takk for det Solveig. Ja jeg både gleder meg og gruer meg på en gang nå egentlig. Kropoen føles litt sliten for en operasjon nå og narkose men det går sikkert bra. Utrolig hva vi tåler når kroppen må igjennom det. Setter veldug pris på støtten jeg får fra deg. Ha en fin helg :-)

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits