Da var en flott konfirmasjonsdag over ;)

 

Første gang publisert mai 2011

Da var kvelden kommet og Andrè og vi andre er kjempe fornøyde med dagen i dag. Masse koselige gjester og mye god mat i godt selskap med masse deilige kaker ;)) så dagen i dag har vært fantastisk fin med god hjelp under selskapet ble middagen helt super :) 

Mange tuen takk til de tre flinke vennene mine som brukte hele søndagen sin på kjøkkenet for å gjøre dagen fin for oss, og pappa som hadde med eg maten fra Hønefoss og hit, og mamma for nydelig spelt kringle, tante Tove for flott sjokolade kake,  Marianne for nydelig iskake, Monica for den fine "lakkerte" kaken sin. Og de fine kakene fra Austbygde bakeri som mamma sponset ;) og ikke minst handle turen til min søster Rita og mamma som handlet duker, servietter, lys og annen bord pynt. Og som hjalp meg å pynte bordet kvelden før. 

Uten alle disse flotte menskene hadde jeg sliti for å komme i mål til i dag og ikke minst fått gjennomført dagen slik den ble ;)

Så tusen tusen takk alle sammen om gjorde denne dagen så uforglemmelig for oss alle sammen ;) 

5 kommentarer

Mona sjøblom

15.05.2011 kl.22:46

Jaaa takk for ett vellykket og koselig lag c";)...

Nydelig mat og kaker,,nam nam..

En koselig gjeng samlet...klem

Else-Marie Nilsen :-)

15.05.2011 kl.23:54

Så bra :)

Tornerose

16.05.2011 kl.19:57

Mona sjøblom:ja det var kjempe koselig ;)

Tornerose

18.05.2011 kl.12:02

kroniskinflammatorisktarmsykdo:ja Mona det ble en helt super dag for oss alle, og Andrè var kjempe fornøyd

Tornerose

18.05.2011 kl.12:08

Else: Ja Else det var deilig når dagen var omme også å man kunne lene seg tilbake å se at alt ble vellykket og at Andrè var fornøyd med dagen sin ;)

Skriv en ny kommentar

Tornerose

Tornerose

44, Tinn

En energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Men ulcerøs kollit og mange mage tarm operasjoner gir livet mange utfordringer. Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt. Å hodet vil mer enn kroppen orker,

Kategorier

Arkiv

hits